Υλικά
- 1 συσκευασία μπισκότα της αρεσκείας μας τριμμένα
- 250 gr. μαργαρίνη
- 1 κιλό μυζήθρα γλυκιά
- 4 αυγά
- 3 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 1 κ.γλ. βανίλια ή φλούδα (ξύσμα) λεμονιού ή πορτοκαλιού
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα ασπράδια που τα χτυπάμε μαρέγκα και τα ανακατεύουμε σιγά σιγά στο μίγμα.
Σε μια φόρμα δαχτυλίδι στρώνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βιτάμ λιωμένο.
Βάζουμε και το μείγμα της μυζήθρας και ψήνουμε σε 170 βαθμούς κελσίου γαι 1 ώρα περίπου.
Όταν ψηθεί, τη αφήνουμε να κρυώσει ανοίγουμε την φόρμα και σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες ή και παγωτό της αρεσκείας μας.